Földsugárzások elhelyezkedése a lakásban


A geopatikus sugárzások térképei. Ha van, elkerülhetjük a földsugárzások káros hatásait.


A feladat több lépcsőben oldható meg. Először egy felmérést un. bemérést (lásd: Geopatikus térképek) kell elvégezni, majd ennek alapján kijelölni a semleges tereket vagy árnyékolni az adott sugárzásokat. Részletesen a következőképpen: 

1) Lakás bemérés: Egy hozzáértő radiesztéta segítségével fel kell mérni azokat a helyeket a lakásban, illetve munkahelyen, ahol az ember huzamosabb időt eltölt. Ilyen hely például otthonunkban az ágyunk, ill. munkahelyen az ülő munkát végzők számára a szék, (kiemelt figyelemmel a számítógépes területre). Ez jelenti az ionizáló ( radioaktív ) sugárzások intenzitásának mérését Geiger-Müller számlálóval, és az érték meghatározását µS/h dózisteljesítménnyel; jelenti továbbá az elektromágneses sugárzás energiájának műszeres bemérését -  alacsony frekvencián ( 100 Khz-ig ) a mágneses összetevő meghatározását nT-ban (nano Tesla), az elektromos összetevő vizsgálatát V/m-ben (Volt/méter) , magas frekvencián µW/m2 -ben; ezeken túlmenően pedig, a valódi földsugárzások, geopatikus terek komplex felmérését. 

2) Az ingatlanban a semleges helyek kijelölése: A fekvés (stb) helyének, a fekvés irányának meghatározása. A legjobb megoldás az, ha ezeket a tartózkodási helyeket sugárzásmentes, semleges helyre helyezzük át. Nem minden esetben jelent ez valódi helyváltoztatást, lehetséges, hogy a fekvés irányának a megváltoztatása is megfelelő eredménnyel járhat, ha ez elegendő a veszélyes sávból való kikerüléshez. Ugyancsak fel kell ismerni azokat a körülményeket, amelyek a bútorzat egyes elemeinek az elhelyezkedéséből fakadóan hatnak negatívan a lakókra. Ilyen hírhedt térgerjesztő az 1-2-3. helyen a TÜKÖR! Ha van a hálószobában, már ebben a pillanatban érdemes kivinni, letakarni! Elképesztő mértékig képes gerjeszteni a teret és a földsugárzások, különösen a Szent György és LEY intenzitását elviselhetetlen mértékig emelni. (Még az sem mindegy, hogy melyik égtáj szerinti falon vannak elhelyezve.)    

3) A földsugárzások árnyékolása: Vannak sajnos olyan szituációk, amikor látszólag nem lehet mozdulni. Ilyenkor sok radiesztéta már veszi is elő az árnyékolóit  - de bár ne tenné. Nagyon-nagyon kivételes esetben lehet bizonyos földsugárzásokat ilyen eszközökkel befolyásolni! Tudni kell, hogy mikor és hol. Ez az esetek 1%-a maximum - tapasztalataim szerint!  Felmerülhet a kérdés: azonos hatásfokkal képesek-e árnyékolni ezek az eszközök a földsugárzásokat a tiszta térhez képest? NEM! Az én személyes meggyőződésem szerint, az árnyékolás, semlegesítés pótmegoldás, (az energiák egy részét "lenyelik" illetve kicsatolják a térből) de megoldás lehet, ha kellő szakértelemmel és eszközökkel valósítják meg - ezen az 1%-on beül. 

A magam részéről eszközök alkalmazását csak akkor tartom elfogadhatónak, ha a tiszta tér, a semleges tér adta lehetőségeket már kimerítettük. 

Ezek az árnyékolók csak szakember (radiesztéta) által telepíthetők. Használatukkal az 1%-on belül lehetőség van idő korlát nélkül semlegesíteni a káros földsugárzásokat. Az elektroszmogot, az elektromágnese sugárzást elvileg sem lehet árnyékolókkal befolyásolni! Nagy energiájú sugárzások esetén is más eljárások alkalmazandók.

Megjegyzés: Gyakran dolgozom mások után, így sokszor találkozom olyanok nyomával is, akik jó szándékkal ugyan, de hiányos ismeretekkel és kellő gyakorlat nélkül próbálnak segíteni másoknak, de többségében inkább ártanak. Ezenkívül még számos félreértelmezés és fogalom zavar is súlyosbítja a helyzetet. Az egyik legsúlyosabb problémának azt tartom, hogy sokan nem használnak műszereket és nem mérik azokat a földsugárzásokat, amelyek előfordulása ( LEY, Szent György, ...) döntően határozzák meg, hogy az adott energetikai térben egyáltalán mit lehet csinálni. Hartmann + vízér, és kész! Ezt nem is minősítem. 

A másik, a feng shui. A feng shui létjogosultsága adott esetben vitathatatlan, de az sem képezheti értelmes vita tárgyát, hogy a földsugárzások, az elektromágneses tér és a radioaktivitás OTT MARAD minden feng shui praktika ellenére, ahol volt. Tehát téves és nagyon káros az a nézet, hogy egy jól "feng shui - zott" lakásban nincsenek káros sugárzások. VANNAK!

(Szerencsére vannak igazi feng shui szakemberek, akik  hasonló nézeteket vallanak, mint én.)

A végeredmény egy nagy összevisszaság, amiből a laikus érthető módon csak azt látja, hogy mindenki mást mond és esetleg kezd kételkedni az egészben, és így duplán ártanak neki. vissza

Földsugárzások elhelyezkedése (példa)


lakószoba földsugárzásokkal

Egy átlagos lakószoba a benne mérhető földsugárzásokkal. ( Szent György, LEY, Hartmann, Curry, törésvonal, vízér ).

Jelmagyarázat: piros (3 vonal) : Szent György; fekete (2 vonal) LEY; zöld: Hartmann háló; barack szín: Curry háló, rózsaszín: törésvonal, kék: vízér. A nyíl az Északi irányt jelöli. Az alvás iránya NY-K. Amint látható, az ágy helye rossz! * Hartmann csomópont * Curry kereszt * Törésvonal * Vízér (kereszteződés és egyszeres ) Pozitívum, hogy viszonylag nagy méretű szobáról van szó, van rá lehetőség , hogy az ágy áthelyezésével elkerüljük a veszélyes zónákat, a geopatikus tereket. Negatívum viszont, hogy átmegy rajta egy Szent György sáv, amit keresztez egy LEY vonal. Ennek következtében a tér nem jó, mert "tér-lengés" van, de nem elviselhetetlen, mert az ágyat nem érinti.


Földsugárzások kivédése áthelyezéssel (példa)


lakószoba földsugárzásokkal

Jelmagyarázat: piros (3 vonal) : Szent György; fekete (2 vonal) LEY; zöld: Hartmann háló; barack szín: Curry háló, rózsaszín: törésvonal, kék: vízér. A nyíl az Északi irányt jelöli Az ágy áthelyezésével javult a helyzet! * Hartmann csomók a nagyméretű francia ágy közepére került (ek) * Curry kereszt nincs rajta * Vízerek az ágy szélére kerültek és az alsó testet érintik ( az egyik oldalon) * Törésvonal nem érinti.Földsugárzások kiküszöbölése - a lehetséges mértékig - árnyékolással (idealizált példa)


lakószoba földsugárzásokkal

Egy átlagos lakószoba a benne mérhető földsugárzásokkal. ( Szent György, LEY, Hartmann, Curry, törésvonal, vízér ).

Jelmagyarázat: piros (3 vonal) : Szent György; fekete (2 vonal) LEY; zöld: Hartmann háló; barack szín: Curry háló, rózsaszín: törésvonal, kék: vízér. A nyíl az Északi irányt jelöli Árnyékolás A tér minősége, a védett területen jó, célunkat az ágy helyének semlegesítését megoldottunk. A szobában minden sugárzást eltüntetni - sem elméletileg, sem gyakorlatilag nem lehetséges. A térbe csak a minimálisan szükséges és elégséges mértékig lehet beavatkozni, ami pedig többé - kevésbé egy francia ágynyi területet jelent. Föld aurájának bolygatása ezen túlmenően tilos!

vissza

Földsugárzások folyamatosan hatnak - bemérés és védekezés a sorrend.